Thuis Productengiftautomaat

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V

Certificaat
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
De eieren is werkelijk in goede prestaties, aangepast embleem, goed voor mijn het brandmerken, is het naverkoopteam altijd hier voor steun

—— Peter

wij hebben drie jaar, werkelijk goede partner in VR samengewerkt

—— CJ

Ik kocht 4 VR-motoren, is rennen verbazend, beste beweging, aantrekkelijk aan tieners

—— Osama

Ik ben online Chatten Nu

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V

Lipstick Makeup Vending Machine With Three Levels RGB LED 220V Black Pink
Lipstick Makeup Vending Machine With Three Levels RGB LED 220V Black Pink Lipstick Makeup Vending Machine With Three Levels RGB LED 220V Black Pink

Grote Afbeelding :  De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangzhou, Guangdong, China
Merknaam: Jamma Amusement Technology®
Certificering: CE , RoHS , SGS certificate and B1 safety certificate
Modelnummer: Het Spel en Verkoop Machine™ van de lippenstiftprijs

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Bellenpak, rekfilm, houten kader en/of houten doos
Levertijd: 12-15 dagen
Levering vermogen: 20 EENHEDEN PER MAAND
Gedetailleerde productomschrijving
Kleuren: Zwarte of Roze Betaling: Kaart, muntstukken en tekenen
Kiosk: 17“ Niveau: 3
Lichten: RGB LEIDENE Gepaste kleuren van 220V Motie: Prijsspel, automaat
Moeilijkheidsniveaus: beschikbare douane Rekeningssysteem: Gedetailleerde rekeningsrapporten
Hoog licht:

make-upautomaat

,

speciale automaat

Het Spel van de lippenstiftprijs en Automaat/Giftmachine met 3 Niveaus

 

TM VAN HET LIPPENSTIFTspel PRIJS & AUTOMAAT

 

De spelen van de prijsafkoop worden populairder elke dag. Zij trekken klanten in vele wandelgalerijen, opslag en arcades aan. De nieuwe prijs van Lippenstiftchallenge™ en de automaat zijn onze recentste aanbieding in deze categorie. Met de niveaus van de douanemoeilijkheid, verkoopt het gedetailleerde directe rekeningsrapport, optie en veel meer, dit is één van het beste verkopende punt voor veel van onze klanten.

 

DE BRIL VAN DE LIPPENSTIFTgametm HARDWARE:

 

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 0De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 1De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 2

 

HARDWARE:

GROOTTE 1.01 x 0,6 x 2,51 m
KLEUR Zwarte, roze
VOLTAGE 220V
MACHT 200W
ELEKTRISCHE STROOM 12A
Het SCHERM 17“
LICHT TYPE RGB LEIDENE Gepaste kleuren van 220V
MATERIAAL Gegalvaniseerd staal
BETALINGSsysteem Kaart, muntstukken en tekenen
NETTO GEWICHT 180 kg
GARANTIE

12 maanden

 

AUTOMAAToptie:

 

Naast de functie van het prijsspel, kan het de arcadespel van de Lippenstiftuitdaging als automaat tegelijkertijd verdubbelen. De klanten kunnen voor een prijs spelen of het product direct kopen.

 

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 3De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 4

 

AANTREKKELIJK PRIJSspel MET DE NIVEAUS VAN DE DOUANEmoeilijkheid

 

Dit bepaalde spel is een zeer eenvoudig en toch zeer aantrekkelijk bijna verslavend spel! De klanten kunnen het kaart of muntstukbetalingssysteem gebruiken en beginnen op het touche screen te spelen. Spruitlippenstiften op het roterende doel zonder elkaar te raken om niveaus te voltooien. Op voltooiing van de derde en laatste uitdaging wordt de prijs geopend. De exploitanten kunnen het moeilijkheidsniveau van elk spel afhankelijk van de waarde van hun prijzen aanpassen.

 

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 5

 

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 6

 

 

 

WIJ VERSTREKKEN EEN BEËINDIGEN OM OPLOSSING VOOR UW PROJECT TE BEËINDIGEN

 

  •  Verrichting en Projecthulp: Logistische, trefpuntontwerp en selectie, bedrijfsmodel en best practice, marketing en bevorderingsmateriaal, tarifering, onderhoud, apparatenaanpassing en veel meer…
  •  Naverkoop:  software 24/7 en hardwaretechnische ondersteuning, opleiding, installatie en regelmatige spelupdates

 

VERRICHTING EN PROJECThulp

 

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 7
 

De Technologie ® van het Jammavermaak helpt u bij het creëren van uw trefpunt. Wij bieden het 3D teruggeven van uw plaats voor een efficiënt gebruik van de ruimte en de lay-out aan die aan uw behoeften en beperkingen voldoet. Een grote configuratie met aantrekkelijk ontwerp brengt toegevoegde waarde aan uw project.

 

Wij behandelen uw droom alsof het ons was. Wij bieden rendabele, gestroomlijnde, eind aan eind oplossingen voor onze cliënten in de vermaakindustrie aan. De Technologie ® van het Jammavermaak biedt globale deskundigheid inzake het ontwerp, de techniek, en het beheer van Innovatieve ervaringen voor merken, toevlucht, waterparken, toeristische attracties, en themaparken aan.

 

Wij zien met u te werken ernaar uit helpen uw succesverhaal ontwikkelen.

 

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 8De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 9

 

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 10

 

 

 
NA VERKOOP EN VERVANGSTUKKEN

 

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 11

 

Wij verstrekken 24 uur per dag, zeven dagen per week online en de telefoondienst in het Engels en Chinees. De technische ondersteuning wordt gewaarborgd door een goed geïnformeerd team van goed - opgeleide beroeps. Onze producten komen met een 12 maandengarantie. Wij houden vervangstukken indien nodig in opslag voor snelste verzending dadelijk beschikbaar, vermijdend onderbreking in het geval van reparaties. Voor plaatshulp, zijn de installatie en de opleidende diensten ook beschikbaar.

 

VERPAKKING EN HET VERSCHEPEN

 

De Automaat van de lippenstiftmake-up Met het Drie Niveaus RGB LEIDENE Zwarte Roze van 220V 12

 

Uw orde wordt verscheept 10 tot 30 dagen na volledige betaling.

 

Wij pakken veilig uw producten in en veilig:

 

  •  Wij gebruiken het dichte beschermende materiële en op zwaar werk berekende plastic blad van de bellenomslag om uw orde te beschermen
  •  Het verschepen wordt gemaakt in op zwaar werk berekende triplexkratten, construeerde sterk. Wij verzekeren uw pakket van adequate sterkte is om voldoende bescherming te bieden.
  •  Wij geven uw pakketten de bijzondere aandacht en behandeling die zij nodig hebben en verdienen. 

 

Als u nieuw bent aan het internationale verschepen, Jamma-kan de Vermaaktechnologie ® u bij het vinden van de gemakkelijkste en meest betaalbare internationale koeriersdiensten helpen. Wij moeten hier bij elke stap helpen, vrij voelen om ons te contacteren.

 

FAQ

 

Q: Kan ik de lippenstiften in andere giften veranderen?
A: Ja en wij kunnen u helpen die een geschikte affiche en een vlieger voor uw bevordering maken! 

 

Q: Hoe kan ik de moeilijkheidsniveaus veranderen?
A: Deze spel van de lippenstiftprijs en automaat zijn eenvoudig te werken, kunt u het moeilijkheidsniveau gemakkelijk veranderen. U bent welkom om onze 24h-naverkoopafdeling te contacteren als u om het even welke vraag hebt.

Q: Wat zijn de kenmerken van dit product?
A: Het prijsspel en de automaat zijn deze dagen zeer populair, zijn de meeste giften speelgoed en de lippenstift is een goed die factor van uw concurrenten onderscheiden. De lippenstift is aantrekkelijker en waardevol voor meisjes, en de klanten kunnen de producten direct eenvoudig kopen! Meer keuzen zijn goed voor zaken!

 

Q: Kunt u de machine met verschillende materialen, kleurenschema's of emblemen aanpassen?

A: Ja, worden alle machines vervaardigd in onze goed uitgeruste faciliteit die ons toelaat om vele parameters afhankelijk van onze cliëntenvoorkeur en behoeften te veranderen. Voel vrij om ons voor om het even welk speciaal vereiste te contacteren u kunt hebben.

 

Q: Kunt u me helpen met als ik een probleem met uw product heb?
A: Onze latere verkoopafdeling is beschikbare 24/7, ervoor zorgend kunnen zij uw probleem onmiddellijk oplossen of om het even welke vragen onafhankelijk beantwoorden van uw tijdzone.

 

Q: Kunt u ter plaatse in het geval van defect bijstaan?

A: Ons bedrijf heeft een uitgebreide ervaring in productie en levering van arcadeapparaten. Onze strikte kwaliteitscontrole maakt onze producten uiterst betrouwbaar. In de onwaarschijnlijke gebeurtenis van een defect zal onze latere verkoopafdeling u bij het oplossen van de kwestie na ons het zuiveren protocol met gedetailleerde instructies, foto's en video's helpen. Als het probleem voortduurt kan ons bedrijf voor een technicus schikken om hulp ter plaatse in de wereld overal te verlenen. De installatie en de opleidende diensten zijn ook beschikbaar.

 

Q: Wat wordt behandeld door de garantie en voor hoelang?

A: Al hardware is gewaarborgd twaalf maanden op levering. Tijdens deze periode zal om het even welk gebrekkig deel kostenloos volgens de vereisten van het product worden verstrekt. Tevreden om Jamma-de verkoopafdeling van de Vermaaktechnologie ® voor gedetailleerde of extra informatie te contacteren.

 

Q: Wat is het break-even punt voor dit product?
A: Het break-even punt van om het even welk product hangt meestal van de volgende voorwaarden af: Trefpuntplaats, huurprijs, kaartjesprijs, opkomst, werknemers en andere bijbehorende kosten. Nochtans is de gemiddelde terugbetalingstijd van 2 tot 4 maanden.

 

Q: Waarom kan ik goedkopere producten online, ben duur u vinden?
A: De Technologie ® van het Jammavermaak is geëngageerd aan het ontwikkelen van een langdurige verhouding met cliënten en partners. Terugkerend zijn de klanten een essentieel onderdeel van onze zaken, daarom gebruiken wij slechts de beste materialen, configuraties en eindigen voor onze producten, zo makend voor een lichtjes hogere prijsklasse. Deze benadering geeft ons trots in ons werk en maakt voor goede zaken.

 

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: sales

Tel.: +8613602266736

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)