Thuis

JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Fabrieksreis

Certificaat
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
De eieren is werkelijk in goede prestaties, aangepast embleem, goed voor mijn het brandmerken, is het naverkoopteam altijd hier voor steun

—— Peter

wij hebben drie jaar, werkelijk goede partner in VR samengewerkt

—— CJ

Ik kocht 4 VR-motoren, is rennen verbazend, beste beweging, aantrekkelijk aan tieners

—— Osama

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

1 2
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

1 2 3
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

 • lopende band

  De de fabrieksvloer van Technology® van het Jammavermaak is 2000 vierkante meters, goed uitgeruste faciliteit gewijd aan productproductie. Van begin tot einde, controleren wij het productieproces van elke post in de productielijn. Wij volgen de hoogste de industrienormen en constant de controlekwaliteit. Van grondstof aan de verzending van het Vermaak van eindproductjamma biedt Technology® de beste techniek en het vakmanschap aan.

   

  JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 0

   

 • OEM / ODM

  Wij zijn deskundigen in materiaalontwerp en productie voor de vermaakindustrie sinds 2009 geweest, toen wij enkele vroegste de bioskoopproducten van 7D en 9D-op de markt ontwikkelden. Het Jamma-OEM van Vermaaktechnology®, ODM, en Team van Douaneproducten hebben originele componenten, volledige apparaten en simulators voor klanten wereldwijd in de afgelopen tien jaar ontwikkeld.
   

  Van de op zwaar werk berekende achtbaan aan kleinste elektronisch, waarborgt de deskundigheid van ons team een betrouwbare, efficiënte en duurzame op maat gemaakte oplossing, aan uw projectspecificaties.

   

  JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 0

 • R & D

  Ons team van onderzoek en ontwikkeling geeft ons een maximaal concurrentievermogen. Wij bloeien bij het verbeteren van bestaande producten en protocollen of ontwikkelen nieuwe procedures, de diensten, producten en systemen gebruikend de recentste technologie. Wij tasten constant de markt voor recente ontwikkeling af en het voer op klant koppelt terug als basis voor onze ontwikkeling en innovatie. Deze benadering heeft ons toegestaan om de klantenvraag te ontmoeten en de volgende generatie van vermaak aan te bieden vóór om het even welke concurrenten.

   

  JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 0

Contactgegevens
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Miss. kuang

Tel.: 0086 136 0226 6736

Fax: 86-020-3925-9995

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)