Thuis

JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Bedrijfsprofiel

De Technologie © van het Jammavermaak specialiseert zich in R&D, productie en verkoop van VR-materiaal. Met de diensten zoals creatief ontwerp, techniek, materiaallevering, installatie, bouw, na verkoop en onderhoud, biedt ons bedrijf rendabel aan, gestroomlijnd, eind om oplossingen voor onze cliënten in de vermaakindustrie te beëindigen.

De Technologie © van het Jammavermaak brengt de beste beroeps samen, waarbij producten en de diensten van de hoogste kwaliteit worden geleverd.

 

China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

• WIJ AIM OM UW WINST PER VIERKANTE VOET TE MAXIMALISEREN

Wij pogen uw winst per vierkante voet te maximaliseren. Wij bloeien op het overschrijden van de verwachtingen van gasten en het overwinnen van de unieke uitdagingen van elk project om de juiste oplossing met beste de prijs-kwaliteit verhouding te vinden. Wij houden van onze cliënten zo gelukkig te maken zoals hun gasten.
Wij voorzien een nauwkeurige ontwerp en installatieprocedure resulterend in een uitstekende faciliteit van vlotte verrichting. Wij ontwikkelen het originele concept in strakke samenwerking met onze cliënten, ervoor zorgend kunnen wij aan hun financiële en operationele vereisten volledig voldoen. Wij veranderen verbazingwekkende en opwindende avonturenconcepten in werkelijkheid voor het publiek, allen in een veilig milieu. Onze projecten zijn vaak showcaseaantrekkelijkheden die het profiel en de winsten van onze klanten opheffen.

 

• BEËINDIGEN OM OPLOSSING TE BEËINDIGEN

De Technologie van het Jammavermaak verleent de diensten wereldwijd, van planning en ontwerp aan installatie en naverkoop en vervangstukken die, elke stap van proces verschepen.
Wij leveren uit de hele wereld klanten en creëren ook themaparken zoals FANTASIEland in de Filippijnen, PALMA-TOEVLUCHT in Egypte, PRETwereld in Kenia en veel meer.

 

China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

• DE BESTE OPTIE VOOR UW PROJECT
Met enorme internationale ervaring, heeft ons team de vaardigheden en de kennis nodig voor alle projecten, geen kwestie hoe complex.
Aangezien een verklaarde fabrikant, wij het productieproces in onze eigen goed uitgeruste faciliteit controleren, dus kunnen wij het leveren van de producten van uitstekende kwaliteit aan een concurrerende prijs waarborgen terwijl direct het controleren van de logistiek. Wij houden toezicht op de de vereisten van het douaneontwerp, de kwaliteit, en levertijd van elke component. Ons bedrijf handhaaft ook langdurige verhoudingen met veel andere leveranciers en providers, toelatend ons om u de beste overeenkomsten op de markt aan te bieden.

 

China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 2China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

• VERMAAKoplossingen

Enkel als u vooral taxeren wij veiligheid. Ons doel is de betrouwbare dienst aan te bieden, volgzaam met internationale norm. Ons bedrijf is een reeds lang gevestigde fabrikant van pretparkritten, materiaal, motietheater, VR-simulators en interactieve apparaten. Wij werken van de hoogst concurrerende Chinese markt en hrough verwierf onze uitgebreide ervaring vele certificatie.

 

China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 4

 

Wij verheugen ons op werken met u uw succesverhaal te bevorderen ontwikkelen.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2009 - Jamma werd gevestigd om de diensten en producten voor vermaak aan te bieden.

2011 - wij lanceerden diverse 5D-bioskoopproducten om de vraag van de vermaakindustrie te ontmoeten.

2013 - Voortbouwend op ons vorig succes ontwikkelden wij onze interactieve en immersive 7D-technologie die van de motiebioskoop zo onze positie op de markt versterken.

2015 - wij waren één van de eerste bedrijven om 9D te ontwikkelen - VR-bioskoopapparaat dat de norm van de industrie voor de komende jaren zou bepalen.

2017 - met de uitbreiding van de VR-markt, creeerden wij GLOBALE VR PARK™, ons eigen merk van VR-centra, een één eindeoplossing voor onze klanten.

JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Jamma

Aantal werknemers : 110~150

Jaarlijkse omzet : 4, 400, 000-4, 400, 000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Certificaten China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Certificaten China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Certificaten China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD Certificaten