Thuis Nieuws

VR & ontwerpen de het Pretparktrefpunten van AR Succesvol Geval

Certificaat
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
De eieren is werkelijk in goede prestaties, aangepast embleem, goed voor mijn het brandmerken, is het naverkoopteam altijd hier voor steun

—— Peter

wij hebben drie jaar, werkelijk goede partner in VR samengewerkt

—— CJ

Ik kocht 4 VR-motoren, is rennen verbazend, beste beweging, aantrekkelijk aan tieners

—— Osama

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
VR & ontwerpen de het Pretparktrefpunten van AR Succesvol Geval
Laatste bedrijfsnieuws over VR & ontwerpen de het Pretparktrefpunten van AR Succesvol Geval

Onze bedrijf hoofdzakelijk opbrengst VR & producten van AR & spelmachine in guangzhou. Wij hebben elf jaar ervarings in vermaakpark.vr product zijn altijd het hete verkopende product vanaf 2015 tot 2020, is het zeer populair in binnenlandse en overzee markt. Ons bedrijf heeft klanten helpen overzee vele projecten, zoals binnenpretpark, openluchtamusmentpark bouwen. Nu van plan zijn more and more mensen om vrpretpark te openen. Onlangs hebben wij vele klanten vroegen ons ontwerp de trefpunten voor hen. Vandaag zou ik ons succesvol geval over VR-Trefpunten en de Trefpunten van AR met u willen delen.

 

laatste bedrijfsnieuws over VR & ontwerpen de het Pretparktrefpunten van AR Succesvol Geval  0

 

Dit is het globale ontwerp van het vrpark, is de trefpunten ongeveer 60 vierkante meters. Het omvat vr panda, vr raceauto, vr 3p-bioskoop, vr toren, vr omwenteling 360, etc. Welke voor kinderen geschikt is, volwassen. Elk punt heeft verschillende bioskoop en spelen. De speler kan van de spelen met familie of vrienden genieten.

 

laatste bedrijfsnieuws over VR & ontwerpen de het Pretparktrefpunten van AR Succesvol Geval  1

 

Dit is het interactieve ontwerp van het projectieproduct, is het ontwerp zeer mooi. De trefpunten is 130 vierkante meters. Omvat de interactieve lijst van het projectiezand, vloer de interactieve projectie, interactieve projectie, magische het schilderen interactieve projectie, muur interactieve projectie, etc. glijdt. Welke voor 3 tot 15 jaar jonge geitjes geschikt is. Het is het paradijs van het jonge geitje. Welke veel geluk voor hen kan brengen.

 

Als u van plan bent om pretpark of spelcentrum te openen, gelieve ons te contacteren. Wij kunnen u helpen de trefpunten ontwerpen en u één of ander goed idee geven. Als u meer informatie nodig hebt, te bezoeken gelieve onze website www.virtual-realitysimulator.com u vrij kunt vinden ons contacteer.

 

 

 

Bartijd : 2020-10-17 15:14:11 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Miss. kuang

Tel.: 0086 136 0226 6736

Fax: 86-020-3925-9995

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)