Thuis Nieuws

Jamma Nieuw VR park

Certificaat
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
De eieren is werkelijk in goede prestaties, aangepast embleem, goed voor mijn het brandmerken, is het naverkoopteam altijd hier voor steun

—— Peter

wij hebben drie jaar, werkelijk goede partner in VR samengewerkt

—— CJ

Ik kocht 4 VR-motoren, is rennen verbazend, beste beweging, aantrekkelijk aan tieners

—— Osama

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Jamma Nieuw VR park
Laatste bedrijfsnieuws over Jamma Nieuw VR park

De Chinese vermaakindustrie heeft totaal terugwinning op Juni 2020 na de epidemie over. De zaken van het vrpark zijn beter snel draai. Er is vele klantenplan aan vrparken in hun stad van China. Ons bedrijf heeft drie vrparken geopend. Vandaag zou ik één van ons vrpark in Yongwang, PanYu-district, guangzhou willen delen. Wij hebben dit vrpark op zesde, Februari geopend, bezette het park van 2021.Our vr 115 Vierkante meters, hebben wij 9 verschillende producten van PCs in het park, zoals de stoel van het vrei, de omwentelingssimulator.vr motor van 360degree vr gezet, multiplayer vr schietend simulator, 360 raceauto, dansmachine, vr arcademachine, vr plaats, ingenieursparadijs, etc. Welke zeer populaire die producten in de markt is, door jongeren en jonge geitjes wordt ingestemd met. Zij hebben een zeer goede opbrengst.

 

Laat me nu analyse onze investering en winst van het vrpark. Wij hebben investering 90000USD voor dit VR-Park.

De arbeiderskosten zijn 3000USD één maand.

De huurkosten zijn 3000USD één maand.

De gemiddelde winst is 13000USD één maand.

Zo hebben wij slechts 7 maanden nodig verdienen terug de kosten van de vrmachine. Wij zullen een goede winst na 7 maanden hebben.

 

Nu zou ik onze beelden van het vrpark voor u willen delen zoals hieronder:

laatste bedrijfsnieuws over Jamma Nieuw VR park  0

laatste bedrijfsnieuws over Jamma Nieuw VR park  1

laatste bedrijfsnieuws over Jamma Nieuw VR park  2

laatste bedrijfsnieuws over Jamma Nieuw VR park  3

 

Als bleek u om een vrpark te openen, zich bij ons aansluit, kunnen wij u helpen een mooi vrpark bouwen, verlenen wij de product opleidende dienst, in het leven roepend dienst, die de dienst de leiden, heeft de installatiedienst, de dienst na verkoop, ons bedrijf 11 jaar ervarings in de vermaakindustrie. Wij hebben ook vele tentoonstelling van het tijden internationale vermaak vóór 1 jaar, zoals Parijs, Orlando, Rusland, Doubai, nertherlands, exhition bijgewoond, zodat heeft ons bedrijf capaciteit aan samenwerking met u, gelooft ons, kiest ons, zult u goede zaken hebben.

 

Onze bedrijfdoelstellingen is dat open 10 vrparken in guangzhou of in andere steden. Wij geloven wij waar onze doelstellingen zullen komen als wij hard werken. Wij hopen ook dat onze bedrijf vr producten kunnen over de hele wereld uitspreiden, investeerder laten een goede opbrengst hebben, brengen geluk aan mensen.

 

 

 

Bartijd : 2021-03-31 17:41:07 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Miss. kuang

Tel.: 0086 136 0226 6736

Fax: 86-020-3925-9995

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)