Thuis Nieuws

Het succesvolle geval van het Jammapretpark

Certificaat
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
De eieren is werkelijk in goede prestaties, aangepast embleem, goed voor mijn het brandmerken, is het naverkoopteam altijd hier voor steun

—— Peter

wij hebben drie jaar, werkelijk goede partner in VR samengewerkt

—— CJ

Ik kocht 4 VR-motoren, is rennen verbazend, beste beweging, aantrekkelijk aan tieners

—— Osama

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het succesvolle geval van het Jammapretpark
Laatste bedrijfsnieuws over Het succesvolle geval van het Jammapretpark

wegens uitgespreide covid-19, heeft de globale vermaakindustrie grote affect op dit jaar, hebben velen pretpark voor weinig maanden gesloten. China heeft langzaam terugwinning vanaf April onder de controle van overheid, in de tweede helft van het jaar hebben de pretparkzaken draaiboter. Vele klanten zouden nieuw pretpark willen openen of hun vermaaktrefpunten vergroten. Vandaag zou ik ons binnenlands klanten succesvol geval met u willen delen.

 

Onze JiangShu-Klant heeft de 4 spelers vr schietend simulator, vr vliegtuig, M. het groene scherm van ons bedrijf op November gekocht, hebben wij hulp hen gebeëindigde installatie op November.The-trefpuntenbeeld zoals hieronder:

 

Multiplayers die simulator schieten:

laatste bedrijfsnieuws over Het succesvolle geval van het Jammapretpark  0

Multiplayers die simulator schieten, het behandelt 16 vierkante meters. Het is zwart huis met blauw geleid licht. Dit punt is geschikt voor 4 spelers tegelijkertijd te spelen. Er zijn verschillende het schieten van 5pcs spelen, kan de speler samen bestrijdend de dinosaurus met hun vrienden of familie. Dat is zeer verbazend. Wij kunnen opstelling 5USD één keer, zodat kunnen wij 20USD één keer verdienen. De speltijd is 8 tot 10 minuten, zult u een goede opbrengst hebben.

 

4 spelers die simulator schieten:

laatste bedrijfsnieuws over Het succesvolle geval van het Jammapretpark  1

4 spelers die simulator, de vierkante meters van cover12.25 schieten. De glazen is de glazen van HTC VIVE, die automatisch kunnen op en neer opheffen. Het is zeer geschikt voor klantenverrichting. Wanneer de spelers de glazen dragen en het kanon houden, kan hij alles van hem rond zien, en schietend het monster met hun vriend. Dat is zeer interessant. Het is ook geschikt voor 4 spelers tegelijkertijd. Het opbrengsteffect is zeer goed. U kunt de kosten slechts 3 tot 4 maanden terug verdienen. Dit is een zeer goed investeringspunt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het succesvolle geval van het Jammapretpark  2

VR het plan is het populairste product van dit jaar in de markt van China. De koele verschijning kan aangetrokken door vele jonge geitjes in het spel van het vermaakpark.vr Vliegtuig is ruimtethema. De spelers kunnen verschillende ruimte ervaren schietend spelen. Dat is opwindend! Het effect van de platformmotie is werkelijk zeer goed. Welke immersive ervaring voor spelers kan brengen.

 

M. het groene scherm:

laatste bedrijfsnieuws over Het succesvolle geval van het Jammapretpark  3

laatste bedrijfsnieuws over Het succesvolle geval van het Jammapretpark  4

 

M. Green-het scherm is een fantastisch spelproduct, dat de spelers in het spellandschap kan brengen, om hem te maken voelen als hij is in werkelijkheidslandschap, aangezien wij op de vertoning kunnen zien. Het dat groene scherm van amazing.MR heeft een goed reclameeffect. Laat meer klanten zou houden van aan VR-producten. De spelers kunnen de foto's op facebook delen, wechat, linkedin, instagram.

 

Onze klant denkt na deze 4 punten door jonge geitjes en volwassenen zeer ingestemd met zijn. Zij hebben zeer goede opbrengsten krijgen. Als u van plan bent om een nieuw centrum van het vrspel te openen, vind vrij ons contacteer. Wij kunnen u helpen een mooi spelcentrum bouwen, laten u veel geld verdienen.

Bartijd : 2020-12-31 15:50:42 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Miss. kuang

Tel.: 0086 136 0226 6736

Fax: 86-020-3925-9995

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)