Thuis Nieuws

Grote orde van de V.S.

Certificaat
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
China JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
De eieren is werkelijk in goede prestaties, aangepast embleem, goed voor mijn het brandmerken, is het naverkoopteam altijd hier voor steun

—— Peter

wij hebben drie jaar, werkelijk goede partner in VR samengewerkt

—— CJ

Ik kocht 4 VR-motoren, is rennen verbazend, beste beweging, aantrekkelijk aan tieners

—— Osama

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Grote orde van de V.S.
Laatste bedrijfsnieuws over Grote orde van de V.S.

De markt van de V.S. heeft langzaam terugwinning. Wij hebben de klanten van de V.S. die de orde van de plaats18sets vr machine aan ons op deze maand heeft. De totale orde is over 120000USD.This is een grote orde!

 

Onze klant vraagt ons maakt tot zwarte en rode kleur ernstige en witte en rode ernstige kleur. Nu zou ik het ordebeeld met u willen delen. Het de simulatorbeeld van de vrarcade zoals hieronder:

laatste bedrijfsnieuws over Grote orde van de V.S.  0

de arcade de simulator die van 10sets vr zeer amazing.1 geplaatste vr arcadesimulator bezet slechts 1 vierkante meter kijken, toen de speler muntstuk in de machine zette, en bevestigde de spelen, zullen de glazen automatisch neer. De glazen zullen automatisch lift omhoog na het spel over zijn. Er zijn 66pcs-spelen voor klanten kiest, geschikt voor verschillende leeftijden.

 

VR motorbeeld zoals hieronder:

laatste bedrijfsnieuws over Grote orde van de V.S.  1

VR de motoren kijkt zeer koel. Steun twee concurrerende online van de vrmotor tegelijkertijd. Muntstukbetaling. De verrichting is zeer convenient.4-de producten van PCs uitsluitend.

 

VR raceautobeeld zoals hieronder:

laatste bedrijfsnieuws over Grote orde van de V.S.  2

VR de raceauto kijkt zeer de motieplatform van fashion.3 dof is zeer stabiel, is het ervaringsgevoel zeer good.15pcs-spelen voor klant kiest. Wanneer de klant op de zetels zit en in het spel binnengaat, maak hem voelen als hij is een echte bestuurder.

 

De vrvleugel van licht beeld zoals hieronder:

laatste bedrijfsnieuws over Grote orde van de V.S.  3

VR de vleugel van licht kijkt zeer geheimzinnigheid, kan het platform automatisch op en neer, kan ook omwenteling 360 graad. Er zijn 10pcs schietend spelen voor klant kiest.

 

VR het beeld van de eistoel zoals hieronder:

laatste bedrijfsnieuws over Grote orde van de V.S.  4

VR de eistoel is witte rode kleur, kijkt het mooi. Steun twee spelers om tegelijkertijd te spelen. Met nevellucht, maakt het beenbereik, trillings speciaal effect, de spelers als in echte bioskoop voelen. Dat is verbazend!

 

VR-diabeeld zoals hieronder:

laatste bedrijfsnieuws over Grote orde van de V.S.  5

VR-de dia is bioskooptype product, zijn er meer dan 70pcs-de bioskoop voor klant kiest. Zoals achtbaan, sneed de Kolossale, Juraperiode, de Kabel, Spookhuis, etc. De verschillende spelen brengen klant verschillend gevoel.

 

het beeld van de het 3 schermraceauto zoals hieronder:

laatste bedrijfsnieuws over Grote orde van de V.S.  6

de het 3 schermraceauto is bestaat uit 6 dof elektronische cilinderplatform en het scherm 3. Het kijkt zeer manier. Er zijn 15pcs-spelen voor klant kiest. Het goede motieeffect maakt de spelers als in echt spoor voelen.

 

Wij zijn werkelijk dankklantenondersteuning. Hoop onze producten winst aan hem kunnen brengen en geluk aan zijn klant brengen. Wij kunnen aangepast kleuren en embleem. Als u in deze producten geinteresseerd bent, gelieve me via mijn whatsapp 0086-18820104267.Thank te contacteren u.

 

Bartijd : 2021-08-30 11:13:49 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JAMMA AMUSEMENT TECHNOLOGY CO., LTD

Contactpersoon: Miss. kuang

Tel.: 0086 136 0226 6736

Fax: 86-020-3925-9995

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)